• Anasınıflarımızda derslere anaokulu öğretmenimiz ve yardımcı öğretmenimiz dışında; İngilizce, Bilgisayar, Görsel Sanatlar, Seramik, Beden Eğitimi, Müzik, Drama ve Rehberlik öğretmenlerimiz de girerler.
  • Okulumuzda öğrencilerimiz öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısını öğretmenleriyle birlikte yaparlar. Her gün meyve ve süt saati uygulamamız vardır.
  • Velilerimizin eğitim programlarımızı takip edebilmesi amacıyla her gün Gözlem ve Bilgi Formu ve haftalık olarak Davranış Takip Formu gönderilir.
  • Okulumuzda öğrencilerimiz her ay bir geziye gider ve Tiyatro Tempo tarafından hazırlanan tiyatro oyununu izler.
  • İnternet sayfamızda da yayınlanan çalışma takvimimizde aylık etkinliklerimiz bulunmaktadır.
  • Eğitim Programımızda; Öğrencilerimiz topluluk önünde kendilerini daha iyi ifade etmeleri için her ay belirtilen konulardaki eşyaları getirir ve tanıtırlar. Her ayın bitkisi, şehri, hayvanları akıllı sınıfımızda slâytla tanıtılır. Ayrıca her hafta deney yaparken yaşayarak öğrenirler.
  • Okulumuzda müze eğitimi verilir ve öğrencilerimiz her ay bir müze oluştururlar.
  • Hafta sonları velilerimizin çocuğuyla birlikte öğrenerek ve eğlenerek yapacağı ev görevlerimiz verilir.
  • Ailelerin okulumuz programına aktif katılımlarını sağlamak ve öğrencilerimizin eğitiminde gelişim kaydedebilmek için tümüyle bilimsel çerçevesi olan katılım beklenir.