sınırlılıklarımız

• Anasınıfı programının belirli bir disiplin ve düzen içinde sürdürülebilmesi için çocukların okula geliş ve gidiş saatlerine dikkat edilmesi gerekmektedir.
  • Tüm öğretmenlerimiz üniversite mezunu ve konusunda uzman kişilerdir. Sınıf içi çalışmalarda öğretmenlere stajyer sınıf öğretmenleri yardımcı olmaktadır.
  • Sınıf öğretmenimiz ve branş öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan aylık eğitim programlarımız velilere ulaştırılarak öğrencilerimizin bilgi düzeyleri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanır.
  • Ebeveynlerin okul idaresi, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüşme gün ve saatleri okul idaresi tarafından belirlenen zamanlarda yapılması sağlıklı bulunmaktadır. Bunun dışındaki görüşme istekleri için herhangi bir sorun olmaması nedeniyle randevu almak gerekmektedir.
  • Anasınıfına devam eden tüm çocukların sağlıklı büyüme ve gelişmeleri düşünerek, eğitim olanaklarından yaralanmalarını sağlamak amacıyla hasta olan çocukların çabuk iyileşmesi ve diğer çocuklara bulaştırılmaması amacıyla okula gönderilmemesi, ancak saatli ilaç almak durumunda olan çocukların ilaçları, okul idaresine teslim edildiği takdirde özenle takip edilmesi sağlanacaktır.
  • Ana sınıflarımızda öğrencilerimizin doğum günleri kutlanmakta olup, kutlanacağı gün, saat vb. hakkında okul idaremizden bilgi alınması gerekmektedir.
  • Öğrencilerimizin haftanın ilk günü olan Pazartesi gününe daha kolay adapte olmaları ve oyuncaklarını paylaşmayı öğrenmelerini sağlamak amacıyla oyuncak günü olarak belirlenmiştir.
  • Öğrencilerimizin kitaplara olan ilgilerini arttırmak amacıyla Cuma günleri kitap günü olarak belirlenmiştir.
  • Öğrencilerimizin parça ve bütünü algılamalarını sağlamak, yaratıcılığı desteklemek, bununla birlikte sabırlı olmalarını sağlamak, belli bir işe uzun süreli odaklanmalarını sağlayarak dikkat sürelerini uzatmak amacıyla Çarşamba günleri Puzzle günü olarak belirlenmiştir.
  • Ebeveyn veya okul idaresine bildirilen 3. Şahıs dışında çocuğun okuldan teslim alınmasının zorunlu olduğu hallerde mutlaka okul idaresine bildirilmesi gerekmektedir.
  • Bazı özel sağlık sorunları ( sürekli terleme, alerji vb. ) olan çocukların durumlarını ebeveynlerin okul idaresine bildirmeleri gerekmektedir.