İlkokul/Biz Farklıyız

Öğrencilerimiz;

Kendine güvenen, paylaşımcı, çevresine karşı duyarlı, öğrenmeyi zevk haline getirmiş, araştırmacı, yabancı dil öğrenmeye istekli, bireyler olarak görülür.

Velilerimiz;

Çocukların eğitim – öğretim ve sosyalleşme sürecinde, öğretmenler ve okul yöneticileriyle etkileşim halinde olan, onlara destek sağlayan kişilerdir.

Eğitim Kadromuz;

Öğrencilerin eğitim ve öğretimleri için özverili bir biçimde çalışan, öğrencilerini koşulsuz seven, alanında uzman, bilgili, sürekli gelişime açık ve teknoloji kullanımına yatkın eğitimcilerdir.

İdarecilerimiz;

Eğitim ve öğretim alanındaki gelişmeleri yakından izleyen ve bunları çalışmalarına yansıtan, öğretmenlere destek veren, onlara rehberlik yapabilen, okulu iyi tanıyan bireylerdir.

Okulumuz;

Eğitim ve öğretimin en iyi şekilde gerçekleşmesine uygun olarak düzenlenmiş, tüm teknolojik ve fiziki olanaklarla donatılmış, birebir başarının sağlandığı, olumlu davranışların kazanıldığı ortamdır.