koçluk sistemimiz

Eğitim Koçu öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi sosyal, akademik ve davranışsal olarak düzenli periyotlarla takip eder. Bu sistemle öğrencilerimizin başarılarının yükseltilmesi hedeflenmektedir.

Öğrencilerimizi harekete geçirmek ve hedefine ulaşması konusunda istek uyandırarak destek verdiğimiz eğitim koçluğu sistemimizde;

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi sosyal, akademik ve davranışsal olarak düzenli periyotlarla takip eder. Öğrencilerimizin yaşadığı ve farkında olmadığı verimsizlikleri ortaya çıkarır. Bulunduğu noktadan ulaşmak istediği noktaya giderken kendine inanmasını, güçlü yönlerini ortaya çıkarmasını sağlar ve öğrencilerimizin başarısını yükseltmeyi hedefler.