Öğrencilerimizin okulumuza ulaşımları güler yüzlü ve güvenilir şoförlerimiz tarafından sağlanır.
Öğrencilerimizin okul ile ev arasındaki ulaşımlarını güvenli ve dakik bir şekilde yapılmasını sağlamak amacı ile en az yedi öğrenci ile her semtten servis hizmeti sunulmaktadır. Bu hizmet okulumuzun anlaşmalı olduğu şirket tarafından yapılmaktadır.

Tüm öğrencilerimiz servis araçlarına güvenli bir şekilde götürülmektedir.
Öğrencilerimizin servis süresi içerisinde:
– Emniyet kemerlerini takmaları ve oturarak seyahat etmeleri,
– Sürücünün dikkatini dağıtacak ve arkadaşlarını rahatsız edecek ses tonunda ve davranışlarda bulunmamaları,
– Araç içerisinde yiyecek-içecek bulundurmamaları ve aracı temiz tutmaları,
– Servis hizmetinin aksamaması için servis araçlarını bekletmemeleri ve verilen saat ve yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.
Öğrenci velisi, çocuğunu okula servis ile göndermeyeceği veya okuldan kendi alacağı zaman, bu durumu firma yetkilisine veya servis sürücüsüne bildirmeleri güvenlik açısından gereklidir.