sunumlarımız

Okulumuzda ortaokul öğrencilerimiz İngilizce – Almanca ve ilgi duydukları diğer bir dersten zorunlu olarak öğretmenleri danışmanlığında bireysel sunum hazırlar ve velilerimize sunarlar.

Öğrencilerimizin zihinsel, duyuşsal ve bedensel yönlerden gelişmelerinin teknoloji ile desteklenmesi eğitimin hızlanması ve verimliliği için önemlidir. Zengin görsellerle hazırlanan sunumlar profesyonel iş yaşamının ve eğitimin önemli bir parçasıdır. İlkokul ikinci sınıftan itibaren sunum hazırlama ve sunma konusunda beceri elde eden öğrencilerimiz İngilizce – Almanca ve ilgi duydukları diğer bir dersten öğretmenleri danışmanlığında bireysel sunum hazırlar ve velilerimize sunarlar.

Bu sayede öğrencilerimiz için öğrenimin kalitesi yükselirken,  bir konuyu araştırarak hazırlama ve kendini topluluk önünde ifade etme imkânı sunulur.