ÖZEL EMRE EĞİTİM KURUMLARI

2020 – 2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİMİZ

2020-2021 Eğitim – Öğretim yılı ücretlerimiz yönetmelik gereği ilan edilerek yürürlüğe girmiştir.

EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETLERİ                                                               ÜCRETLER

Okul Öncesi 13.440,00 TL
İlkokul 16.156,00 TL
Ortaokul 20.077,00 TL

YEMEK ÜCRETLERİ                                                                                  ÜCRETLER

Okul Öncesi 1.850,00 TL
İlkokul  – Ortaokul 3.706,00 TL

TAKVİYE KURSLAR VE ETÜT                                                                   ÜCRETLER

Okul Öncesi Sınıfları Etüdü Ücretsizdir
İlkokul – Ortaokul 2.435,00 TL
Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar Hafta Sonu Yetiştirme Kursu Ücretsizdir

ÖZEL İNDİRİMLER

• Kardeş indirimi her bir öğrenci için %5 olarak uygulanmaktadır.
  • Peşin ödeme indirimi %5 olarak uygulanacaktır.
  • Ödeme taksitleri Mart 2020 ayı sonuna kadar 1+10 taksit olarak uygulanacaktır.
  • Ait olduğumuz yıla ait ödemeler bittikten sonra yeni yılın ödemeleri başlatılacaktır.

ÖDEMELERLE İLGİLİ BİLGİLER

• Yukarıda belirtilen FİYATLARA KDV DÂHİLDİR. Geçerli KDV oranı ilanda yer alan hizmetlerimiz için % 8 dir.
  • Kayıt yenilemeler 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılır, bu tarihten sonra yapılacak kayıt yenilemelerde ancak kurum kontenjanı uygunsa indirimsiz ücretler ile öğrenci kaydı yapılabilir.
  • Ödenen eğitim ve yemek ücretlerinin yasa ve mevzuat hükümleri dışında herhangi bir şekilde veya herhangi bir nedenle iadesi söz konusu olmayacaktır.