ÖZEL EMRE EĞİTİM KURUMLARI

2020 – 2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİMİZ

1992 yılından beri eğitim sektöründe hizmet veren okulumuz, 28 yılını başarı ile tamamlamış butik bir okuldur. Butik okul olma özelliğini tüm avantajları ile kullanan okulumuzda; öğrencilerimiz, kalabalık içerisinde kaybolmadığı, birey olarak değer gördüğü, kendini özel hissettiği, güvenli, eğitim kadrosuna ulaşılabilirlik açısından iyi netice alınabildiği, başarı yolu kitle okullara göre daha kestirme olan, birçok soru çeşidiyle karşılaştığı için çabuk düşünen ve sonuca ulaşan, yeni gelen öğrenciyi tanıma sürecinin çok kısa olduğu, sıcak, sevgiye dayalı, aynı zamanda öğrenci, okul-öğretmen ve aile işbirliğinin daha güçlü kurulduğu ortamda yetişmektedirler.

Okulumuzda uyguladığımız öncü sistemlerle öğrencilerimiz; özellikle ülkemizde düşük olan kitap okuma oranını ilkokul ve ortaokul gruplarımız da her yıl arttırdığımız, planlı ve düzenli çalışmayı öğrettiğimiz, verilen ödevlerin kontrol edilerek, eksiklerin deneyimli öğretmenlerimiz tarafından düzeltildiği yani adım adım öğrencilerimizin izlendiği bir eğitim sisteminden geçmektedir. Öğrencilerimizin süreçlerinden aldığımız verileri daha sonra velilerimiz ile paylaşır, daha iyiye ulaşmaya çabalarız.

Ayrıca ilkokulumuzda 2. Sınıftan itibaren her hafta kazanım değerlendirme sınavları yapılır. Bu sayede öğrencilerimizin bilgisini, dikkatini, zamanı kullanmasını, okuduğunu anlama düzeyini ölçmüş oluruz. Gururla paylaşırız ki, bu sınavların sonuçlarında okulumuz Türkiye’ deki ilk 5 okul içine girmiştir. Morpa Kampüs Sistemi ile işbirliği içinde çalışan okulumuz, firma yetkilileri ile toplantı yapmış, başarı nedenlerimizin incelemeye alınmış olduğunu siz değerli velilerimizle sevinerek paylaşmaktayız. Aynı zamanda öğretmenlerimiz tarafından seçilen 10 adet okuma kitabı 2. sınıftan itibaren yıl içinde okutulur.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yönetmeliklerle belirlediği kurumumuzun öğrenci kontenjanı bulunmaktadır. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında yeniden oluşacak olan Okul Öncesi, 1 ve 5. sınıflarımıza ve diğer sınıflarımıza da dışarıdan öğrenci kaydı geldiğinden okulumuz öğrencilerini korumak amacıyla yapılan indirimli ücretlerimiz sizlere sunulmuştur. Kampanyamızdan yararlanmak isteyen velilerimizin, Mart ayının sonuna kadar kayıtlarını yenilemeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

2020-2021 Eğitim – Öğretim yılı ücretlerimiz yönetmelik gereği ilan edilerek yürürlüğe girmiştir.

KAYIT YENİLEMELERDE İNDİRİM FIRSATI

• Kayıt yenilemelerde, 31 Mart 2020 tarihine kadar mali kayıtların tamamlanması durumunda;
    • ANASINIFLARI sınıflarımızda % 5 İNDİRİM UYGULANMIŞTIR.
    • İLKOKUL ve ORTAOKUL sınıflarımızda %10 İNDİRİM UYGULANMIŞTIR.
    • Kayıt yenileme randevu sistemi ile yapılmaktadır.

EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETLERİ                                    İNDİRİMLİ ÜCRETLER

Okul Öncesi 12.768,00 TL
İlkokul 14.541,00 TL
Ortaokul 18.070,00 TL

YEMEK ÜCRETLERİ                                                        İNDİRİMLİ ÜCRETLER

Okul Öncesi 1.760,00 TL
İlkokul  – Ortaokul 3.335,00 TL

TAKVİYE KURSLAR VE ETÜT                                          İNDİRİMLİ ÜCRETLER

Okul Öncesi Sınıfları Etüdü Ücretsizdir
İlkokul – Ortaokul 2.192,00 TL
Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar Hafta Sonu Yetiştirme Kursu Ücretsizdir

ÖZEL İNDİRİMLER

• Kardeş indirimi her bir öğrenci için %5 olarak uygulanmaktadır.
  • Kayıt yenilemelerde, 31 Mart 2020 tarihine kadar mali kayıtların tamamlanması durumunda eğitim, etüt ve yemekte okul öncesi, % 5, İlkokul – Ortaokul sınıflarımızda % 10 indirim uygulanmaktadır.
  • Peşin ödeme indirimi %5 olarak uygulanacaktır.
  • Ödeme taksitleri Mart 2020 ayı sonuna kadar 1+10 taksit olarak uygulanacaktır.
  • Ait olduğumuz yıla ait ödemeler bittikten sonra yeni yılın ödemeleri başlatılacaktır.

ÖDEMELERLE İLGİLİ BİLGİLER

• Yukarıda belirtilen FİYATLARA KDV DÂHİLDİR. Geçerli KDV oranı ilanda yer alan hizmetlerimiz için % 8 dir.
  • Kayıt yenilemeler 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılır, bu tarihten sonra yapılacak kayıt yenilemelerde ancak kurum kontenjanı uygunsa indirimsiz ücretler ile öğrenci kaydı yapılabilir.
  • Ödenen eğitim ve yemek ücretlerinin yasa ve mevzuat hükümleri dışında herhangi bir şekilde veya herhangi bir nedenle iadesi söz konusu olmayacaktır.
  • Yasal uygulama nedeniyle öğrenci faturaları, eylül-haziran ayları arasında eşit taksitlerle düzenlenmektedir.