ÖZEL EMRE EĞİTİM KURUMLARI

2021 – 2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ERKEN ÖDEME BİLDİRİSİ

SAYIN VELİMİZ,

2021-2022 Eğitim – Öğretim yılı ücretlerimiz yönetmelik gereği ilan edilerek yürürlüğe girmiştir.

KAYIT YENİLEMELERDE İNDİRİM FIRSATI

Kayıt yenilemelerde, 28 Şubat 2021 tarihine kadar mali kayıtların tamamlanması durumunda;

• ANASINIFLARI, İLKOKUL ve ORTAOKUL sınıflarımızda % 5 İNDİRİM uygulanacaktır.
  • Kayıt yenileme randevu sistemi ile yapılmaktadır.

EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETLERİ                           ÜCRETLER

Okul Öncesi

14.785,00 TL

İlkokul

17.750,00 TL

Ortaokul

22.080,00 TL

YEMEK ÜCRETLERİ                                                    ÜCRETLER

Okul Öncesi

2.035,00 TL

İlkokul  – Ortaokul

4.000,00 TL

——————————————————————————————————————————

TAKVİYE KURSLAR VE ETÜT                                                           ÜCRETLER

Okul Öncesi Sınıfları Etüdü

Ücretsizdir

İlkokul – Ortaokul

2.680,00 TL

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar Hafta Sonu Yetiştirme Kursu

Ücretsizdir

ÖZEL İNDİRİMLER

• Kardeş indirimi her bir öğrenci için %5 olarak uygulanmaktadır.
  • Peşin ödeme indirimi %5 olarak uygulanacaktır.
  • Ait olduğumuz yıla ait ödemeler bittikten sonra yeni yılın ödemeleri başlatılacaktır.

ÖDEMELERLE İLGİLİ BİLGİLER

• Yukarıda belirtilen FİYATLARA KDV dâhil değildir. Geçerli KDV oranı ilanda yer alan hizmetlerimiz için % 8 dir.
  • Kayıt yenilemeler 28 Şubat 2021 tarihine kadar indirimli yapılır. Bu tarihten sonra yapılacak kayıt yenilemelerde ancak kurum kontenjanı uygunsa, indirimsiz ücretler ile öğrenci kaydı yenilenebilir.
  • Ödenen eğitim ve yemek ücretlerinin yasa ve mevzuat hükümleri dışında herhangi bir şekilde veya herhangi bir nedenle iadesi söz konusu olmayacaktır.
  • Yasal uygulama nedeniyle öğrenci faturaları, eylül-ağustos ayları arasında eşit taksitlerle düzenlenmektedir.