ÖZEL EMRE EĞİTİM KURUMLARI

2022 – 2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ERKEN ÖDEME BİLDİRİSİ

SAYIN VELİMİZ,

2022-2023 Eğitim – Öğretim yılı ücretlerimiz yönetmelik gereği ilan edilerek yürürlüğe girmiştir.

KAYIT YENİLEMELERDE İNDİRİM FIRSATI

Kayıt yenilemelerde, 28 Şubat 2022 tarihine kadar mali kayıtların tamamlanması durumunda;

• ANASINIFLARI- İLKOKUL sınıflarımızda sadece eğitim – öğretim  üzerinden % 10 İNDİRİM uygulanacaktır.
  • ORTAOKUL sınıflarımızda sadece eğitim- öğretim ücretinden %15 İNDİRİM uygulanacaktır.
  • Kayıt yenileme randevu sistemi ile yapılmaktadır.

EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETLERİ                                              ÜCRETLER

Okul Öncesi

24.600,00 TL

İlkokul

26.200,00 TL

Ortaokul

32.600,00 TL

——————————————————————————————————————————

YEMEK ÜCRETLERİ                                                                    ÜCRETLER

Okul Öncesi

4.395,00 TL

İlkokul  – Ortaokul

6.900,00 TL

——————————————————————————————————————————

TAKVİYE KURSLAR VE ETÜT                                                      ÜCRETLER

Okul Öncesi Sınıfları Etüdü

Ücretsizdir

İlkokul – Ortaokul

4.320,00 TL

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar Hafta Sonu Yetiştirme Kursu

Ücretsizdir

ÖZEL İNDİRİMLER

• Kardeş indirimi her bir öğrenci için %5 olarak uygulanmaktadır.
  • Peşin ödeme indirimi %10 olarak uygulanacaktır.
  • Yeni ödemeleriniz, 2022-2023 yılı ödemelerinizin bittiği tarihten başlayarak en çok 12 taksit olarak uygulanacaktır.

ÖDEMELERLE İLGİLİ BİLGİLER

• Yukarıda belirtilen FİYATLARA KDV DAHİLDİR. Geçerli KDV oranı ilanda yer alan hizmetlerimiz için % 8 dir.
  • Kayıt yenilemeler 28 Şubat 2022 tarihine kadar yapılır, bu tarihten sonra yapılacak kayıt yenilemelerde ancak kurum kontenjanı uygunsa, indirimsiz ücretlerimizle öğrenci kaydı yapılacaktır.
  • Ödenen eğitim -öğretim ve yemek ücretlerinin yasa ve mevzuat hükümleri dışında herhangi bir şekilde veya herhangi bir nedenle iadesi söz konusu olmayacaktır.
  • Öğrenim ücreti, 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu başta olmak üzere konuya ilişkin mevzuat hükümleri dikkate alınarak ilan edilmiş olup, ilan tarihinden sonra yapılacak düzenlemeler hususunda kurumun hakları saklı tutulmuştur.
  • Yasal uygulama nedeniyle öğrenci faturaları, eylül-ağustos ayları arasında eşit taksitlerle düzenlenmektedir.